Pornóvideókkal zsarolta volt barátnőjét

Vágólapra másolva!
Kétszázezer forintot akart kizsarolni volt barátnőjétől egy zalaegerszegi férfi. Azt mondta, ha nem kapja meg a pénzt, feltölti az internetre a régebben készült szexvideóikat. 
Vágólapra másolva!

A 26 éves férfi 2012-ig élt együtt a nővel. Kapcsolatuk alatt több házi szexvideót is készítettek, amiket a férfi a szakításuk után megsemmisített, de ezt a nőnek nem árulta el.

Még tarthatták a kapcsolatot, mert a férfi már idén februárban kérte volt barátnőjét, hogy találkozzanak. Zalaegerszegen, egy Berzsenyi úti parkolóban találkoztak, ahol a nő beült a férfi kocsijába.

Kéne kétszáz szívem!

Ekkor elvette és szétszedte a mobiltelefonját, majd azt mondta, hogy adjon neki 200 ezer forintot, mert ha nem, elhíreszteli a városban, hogy pénzt lopott a testvérétől. A nő viszont nem lopott, így nem is vette komolyan a fenyegetést.

Megmutatom a videókat

A férfi erre azt mondta neki, hogy ha nem fizet, akkor feltölti az internetre azokat a szexvideókat, amelyeket még a kapcsolatuk alatt készített. A nő végül megígérte, hogy pár napon belül összeszedi a pénzt, de másnap feljelentést tett a rendőrségen.

Már régen nem voltak meg a felvételek

Megbeszélték, hogy néhány nap múlva találkoznak, azonban a pénz átadásánál már a rendőrök is ott voltak. Elfogták a férfit, a pénzt pedig visszaadták a nőnek, aki közben azt is megtudta, hogy a videók nem is léteztek, mert azokat a volt barátja már régen megsemmisítette.

A férfi ellen most zsarolás kísérlete miatt emeltek vádat – közölte a Zala Megyei Főügyészség.