Itt a Quaestor-ügy újabb áldozata

2015.04.02. 09:02

Tizenhat év után búcsúzik az nb1.hu. A portálnak a Quaestor-ügy miatt kell megszűnnie – írta közleményében az oldal főszerkesztője.

"Sok sikert kívánunk olvasóinknak és a magyar futballnak is!" – kezdte gondolatait Pajor-Gyulai László, az nb1.hu főszerkesztője. A portálon közzétett, majd később eltávolított közleményt az alábbiakban szó szerint közöljük:

"A nyáron ünnepeltük volna a tizenhatodik születésnapot. Imre Mátyás 1999 nyarán indította el az nb1.hu-t, az ország első internetes labdarúgó-hírportálját.

Ma pedig búcsúzunk. Tulajdonosunk, a Quaestor gondjai miatt sejtettük, hogy ez a nap is felvirrad, de nagyon nehezen akartunk beletörődni. Tegnap délután már tudtuk, vége, az oldal április 1-től - micsoda gonosz tréfa a sorstól! - nem működik tovább, de mi dolgoztunk addig a pillanatig, amíg át nem vettük a felmondó leveleket. Úgy éreztük, az utolsó percig ki kell szolgálnunk azokat, akik nálunk akarnak tájékozódni a futball világának az életéről. Talán kicsit bíztunk a csodában is, ám az nem következett be, így el kellett köszönnünk egymástól, és most el kell köszönnünk az olvasóktól is.

Köszönjük mindenkinek, aki csak egyszer is ránk kattintott, elnézést kérünk azoktól, akiknek csalódást okoztunk, de nagyon reméljük, hűséges olvasóink azért tartottak ki mellettünk szép számban, mert elégedettek voltak a munkánkkal.

Magyarország elsőként indult labdarúgó-hírportálja mától már csak történelem. Szeretnénk, ha Önök is olyan jó szívvel emlékeznének rá, mint mi tesszük. Kívánunk minden olvasónknak, szurkolónak és a magyar labdarúgásnak sok-sok sikert, utóbbinak természetesen úgy is, hogy sajnos, azokról mi már nem adhatunk hírt."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK