Londonban uzsonnázott Habony Árpád

Habony Árpád
Budapest, 2013. május 30. Habony Árpád a Századvég Alapítvány, a Széll Kálmán Alapítvány és a Heti Válasz Kiadó A magyar modell az átalakuló Európában című közös konferenciáján, a budapesti Larus Rendezvényközpontban 2013. május 30-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Habony Árpád a Húsvétot Londonban töltötte, ahol a Harrods áruház egyik éttermében evett egy szőke hölgy társaságában.  
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor tanácsadóját a londoni Harrods áruház egyik haléttermében, a Bentley's Sea Grill-ben fotózta le hétfő délután a 444.hu olvasója, miközben Habony Árpád egy pultnál ülve fogyasztotta uzsonnáját.

Londonban töltötte a húsvét hétfőt Habony Árpád Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A fotón egy szőke hölgy társaságában látható, amint a pultnál egy kényelmetlennek tűnő bárszéken ülve, pólójától kissé eltávolodott gatyában fogyasztja a késői ebédjét.

Képtelen elválni

Habony Árpád nem sűrűn mutatkozik a kamerák és a nyilvánosság előtt, legutóbb azonban éppen az Origo közölte róla először azokat a fotókat, amelyeken a miniszterelnök tanácsadóját Tatabányán sikerült lefotózni.

Habony Árpád ezzel a VW kisbusszal érkezett Tatabányára Forrás: Origo olvasói fotó

A további képeket ide kattintva nézheti meg.

A londoni fotóról nem derül ki egyértelműen, hogy ki lehet a vele együtt étkező szőke hölgy. Elképzelhető, hogy Kapócs Zsóka volt az, akitől Habony Árpád egy éve képtelen elválni.