155 évet kaphat a magyar szexrabszolgatartó

Vágólapra másolva!
Emberkereskedelemért és zsarolásért ítéltek el Miamiban egy homoszexuális férfiakat szexrabszolgaságra kényszerítő, 25 éves magyar férfit. Az amerikai törvények szerint akár 155 évet is kaphat.
Vágólapra másolva!

A férfi, két másik magyar férfival együtt Florida Miami-Dade megyéjében egy lakóházban kényszerítették prostitúcióra a fiatal férfiakat, akik akár napi 20 órát is dolgoztak. Három áldozatukat Magyarországon ismerték meg a GayRomeo.com randiportálon, illetve a Facebookon keresztül.

2012 óta

A három, huszonéves fiatalt először 2012-ben vitték New Yorkba, ahol egy egyszobás lakásban kellett szexuális szolgáltatásokat nyújtaniuk, vagy webkamera előtt szerepelniük. A lakásban olykor nyolcan voltak összezsúfolva.

Begyűjtötték az útleveleket

A futtatók elvették áldozataik útlevelét, és ha nem voltak hajlandók dolgozni, akkor megfenyegették őket, de még Magyarországon maradt családtagjaikat is.

Az egyik férfit már egyszer elítélték, de, hogy végül mennyit kap, június 2-án derül majd ki. Az biztos, hogy minimum 21 évet kell ülnie, de akár 155 évre is ítélhetik.

Az elítélt férfiről fényképet az Miami Herald cikkében találnak.