Nézze meg, hol futhat rendőrökbe

VÉDA traffipax KKEP
Vágólapra másolva!
Elkészült a lista, nézze meg, országszerte hol várható majd csütörtökön és pénteken mobil traffipax.
Vágólapra másolva!

A civilek javaslatait is felhasználta a rendőrség, hogy hova állítson sebességmérőt csütörtök és péntek reggel hat óra között.

Speedre fel!

Mint korábban beszámoltunk róla, a hatóság április 16-án és 17-én országos traffipaxakciót tart a nemzetközi Speedmarathon-program keretében. Ehhez bevetik mind a 160 lézeres VÉDA-sebességmérőt is, amiket a közelmúltban szereztek be.

Már tudható, hol állítják fel a mobil ellenőrzési pontokat Forrás: Origo

Értékelik a segítséget

Az ellenőrzések várható helyszínéről részletes listát közöltek, a megyei bontást ide kattintva nézhetik meg, itt pedig a fővárosi helyszínek találhatók. A rendőrség a maga módján értékeli az állampolgári segítséget is: 10-10 tanácsadót meghívnak az ellenőrzések helyszínére.

Mindent látnak

Mint a Közlekedésrendészeti Főosztály vezetője az Origónak elmondta, az új lézeres traffipaxok nem csak a sebességtúllépést mérik, de érzékelik a piroson és záróvonalon való áthaladást, sőt, a be nem kötött biztonsági övet is.

A mobil eszközök mellett ősztől 365 fix telepítésű traffipaxot is használ majd a rendőrség, ezekre viszont Traffic Control feliratú táblákkal kell felhívni a figyelmet – derül ki a Jámbor Istvánnal készített interjúból.