Sajtócézár lett Habony Árpád

Habony Árpád
Budapest, 2013. május 30. Habony Árpád a Századvég Alapítvány, a Széll Kálmán Alapítvány és a Heti Válasz Kiadó A magyar modell az átalakuló Európában című közös konferenciáján, a budapesti Larus Rendezvényközpontban 2013. május 30-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Létrejött a jobboldali sajtóbirodalom új központja, a cég fele Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadóé.
Vágólapra másolva!

Április 9-én megalapították azt a vállalatot, ami idővel a jobboldali sajtó központja lehet, és idővel átveheti a Simicska Lajos vezette médiabirodalom szerepét is.

A Modern Média Group Befektetési és Vagyonkezelő Zrt. bejegyzett vállalat 50 százalékos tulajdonosa Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadó. A holdingcég másik fele Győri Tiboré, aki az előző kormányzati ciklusban a Miniszterelnökség jogi ügyekért felelős vezetője volt.

A porta a régi

A médiavállalat MMG vezérigazgatója az a Keresztesi Péter, aki most még a Napi Gazdaság ügyvezetője.

Habony Árpád cége lehet a jobboldali médiabirodalom új központja Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Talán ezért is alakult úgy, hogy az MMG székhelye az óbudai Perc utcában van, ahol jelenleg a Napi Gazdaság is működik - írja a Válasz.hu.

A téma megújul

A Heti Válasz értesülése szerint az új vállalathoz tartozik majd többek között egy közéleti véleményportál, egy ingyenes terjesztésű, a Helyi Téma világát átörökítő félbulvár hetilap, valamint egy üzleti hírportál, amely a Napi Gazdaság jelenlegi stábját hivatott felszívni.