Csintalan: Rogán elvesztette a valósággal a kapcsolatot

Csintalan Sándor
Vágólapra másolva!
Csintalan Sándor keményen visszaszólt Rogán Antalnak, aki szerint teljesen egyértelmű, hogy a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió a szélsőjobb felé közeledik. 
Vágólapra másolva!

Rogán Antal szerint „csak a vak nem látja”, hogy a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió egyre közelebb kerül a szélsőjobbhoz.

Mindezzel kapcsolatban Csintalan Sándor, a Lánchíd Rádió műsorvezetője a Facebookon azt üzente Rogánnak, hogy „csak a vak és süket nem látja, hogy elvesztetted a valósággal a kapcsolatot.” Csintalan szerint csak egy egyetlenegy példát kellene mondania Rogánnak a „jobbikozásra".

Csintalan Sándor szerint Rogán Antal elveszítette a kapcsolatot a valósággal Forrás: atv.hu

„Majd ha győz a Jobbik, amiért sokat teszel, tesztek, akkor majd emlékezz, köszönd meg a haveroknak (Habonynak, Vajnának), és nézz magadba.” Jó lenne most észhez térni – tette hozzá. „Állj meg, és merengj el kicsit, míg nem késő. Igyál meg egyedül egy kávét” – írja Csintalan.

Miután Kövér László ellenzéki médiának nyilvánította a Magyar Nemzetet, a Hír TV-t és a Lánchíd Rádiót, Rogán Antal a Fidesz–KDNP frakcióülésén a Magyar Nemzet értesülése szerint arra intette képviselőtársait, hogy a továbbiakban ne nyilatkozzanak a fenti médiumoknak.

Otthagyták Simicskát

Simicska Lajos február elején beszélt arról, hogy totális médiaháborút hozhat, ha a kormány valóban bevezeti az ötszázalékos reklámadót az RTL-lel való békülés érdekében. Ez az ötszázalékos adó számítások szerint megötszörözné Simicska birodalmának fizetési kötelezettségeit.

Simicska Lajos és Liszkay Gábor viszonya is megromlott Fotó: Bielik István - Origo

Simicska bejelentése után nem sokkal lelkiismereti okokra hivatkozva lemondott a vállalkozó médiabirodalmának hat vezetője, Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet főszerkesztője és a Hír Televízió elnöke, Gajdics Ottó, a Lánchíd Rádió főszerkesztője, Élő Gábor, az MNO főszerkesztője, Szikszai Péter, a Hír Televízió vezérigazgató-helyettese, Csermely Péter, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese és Szerető Szabolcs, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese. Simicskát meglepte a vezetők távozása, majd indulatos és obszcén kifejezésekkel illette Orbán Viktort és a kormányt.

Azóta a felmondott vezetők nagy része a Napi Gazdaságnál landolt.

Korábban a Hír24 kérdésére a kormányfő azt mondta, Simicska Lajosból a sértettség beszél, amikor csinn-bumm cirkusszá silányítja a politikát. Erről bővebben itt olvashat.