Hazudhatott a megvert rákos férfi

csarnoképület épület belső FOTÓ FOTÓTÉMA ivókút KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ KÖZLEKEDÉSI LÉTESÍTMÉNY Nyugati pályaudvar pad pályaudvar peron SZEMÉLY személyvonat TÁRGY utas vonat ivókút Budapest, 2014. december 9.
Indulásra váró vasúti szerelvények a Nyugati pályau
Budapest, 2014. december 9. Indulásra váró vasúti szerelvények a Nyugati pályaudvar csarnoképületében. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Vágólapra másolva!
A biztonsági őrök ügyvédje szerint fontos kérdésekben hazudott az a két férfi, akit múlt héten vertek össze a Nyugati pályaudvaron. Feljelentést tesznek a sértett ellen.
Vágólapra másolva!

Amint azt az Origo is megírta, a megtámadott férfi rákos, és a szüleihez utazott volna haza, mikor a pályaudvari őrök belekötöttek. Ezzel szemben a biztonsági őrök ügyvédje azt állítja, hogy védencei jól ismerték a férfit és szintén megvert barátját. Nem először kapták már el őket, mert kitakarított vasúti kocsikban csöveztek.

Képünk illusztráció Forrás: MTI/Jászai Csaba

Nem minden úgy történt

A nol.hu-nak nyilatkozó védő elismerte, hogy a két férfi ellenállása sem mentség a szakmai túlkapásra, de szerinte sem az ütések, sem a rúgások nem voltak olyan erejűek, amelyekkel védencei sérülést okozhattak volna. A rendőrség a pályaudvar biztonsági kameráinak felvételeinek megtekintése után elengedte az őröket, ami azt igazolja, hogy nem minden úgy történt, ahogy a sértettek elmondták.

A megvert férfi egymillió forintot követel bántalmazóitól, az őrök ügyvédje viszont feljelentést tesz ellene.