Sorozatos balesetek az M1-esen

Vágólapra másolva!
Újabb baleset történt az M1-esen kedd reggel, miután befejeződött a műszaki mentés az autópálya Győr felé vezető oldalán, ahol korábban a 69. kilométernél egy tehergépjármű kigyulladt.
Vágólapra másolva!

Újabb baleset történt az M1-es főváros felé vezető oldalán kedd reggel. Ezúttal Nagyigmánd térségében, a 90-es kilométernél karambolozott három jármű.

Egy kamion, egy kisbusz és egy kisteherautó ütközött össze, és az eddigi információk szerint a balesetben egy ember megsérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség lezárta a külső forgalmi sávot.

Teljes útzár

Éjszaka egy kigyulladt kamion és egy baleset miatt mindkét irányban lezárták az M1-es autópályát Tata és Komárom térségében - közölte a katasztrófavédelem és a rendőrség keddre virradó éjszaka.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy kamion az M1-es autópályán, Tata térségében, a Győr felé vezető oldal 70-es kilométerénél.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság pedig azt közölte, hogy nem sokkal ezt követően a sztráda Budapest felé vezető oldalán, Komárom közelében két tehergépjármű összeütközött. A sztráda mindkét oldalát lezárták.

Az oltási munkálatok és a műszaki mentés idejére a rendőrök Tatánál az autópálya mindkét oldaláról leterelték a forgalmat. A Budapest felől közlekedők Remeteségpusztánál lehajtva és Komáromnál visszatérve, a Győr irányából érkezők pedig Komáromnál letérve és Remeteségpusztánál a sztrádára visszahajtva kerülhették el a terelést.