Elfoghatták a 4-6-os rémét

Vágólapra másolva!
Az utasokat zaklató kéregetőt fogtak el a fővárosi rendőrök. Valószínűleg a 4-6-os villamos réméről lehet szó, aki hónapok óta ijeszgeti a körúti vonalon utazó fiatal nőket.
Vágólapra másolva!

Régóta keresik, és most talán meg is találták a rendőrök a 4-6-villamos rémét: a nyomozók rendszeresen utaztak a járaton, hogy tetten érjék a főként fiatal nőket zaklató, rejtélyes férfit.

Éppen vert valakit

A garázdát péntek reggel sikerült tetten érni: egy villamosmegállóban várakozó nőtől kért pénzt, és mivel nem kapott, dühében nekiesett az asszonynak. A zaklatót elfogták és a VIII. kerületi rendőrkapitányságra szállították, kihallgatása jelenleg is tart.

Ő a villamosok réme?

A BRFK sajtóosztályától szerettük volna megtudni, ugyanarról a férfiről van szó, aki visszatérő jelleggel inzultálja a 4-6-os villamosok utas közönségét, de ezt még nem tudták megerősíteni.

A fiatal nőket szereti utálni

A támadó hónapok óta fel-feltűnik a körúti villamosokon: áldozatai 25 év körüli átlagos magasságú, sötét hajú fiatal férfiként írják le, aki inkább fogdossa, ócsárolja a kiszemelt nőket, bár néha a tettleges bántalmazásig is elmegy. Hosszabb szünet után legutóbb három napja bukkant fel a vonalon.

Agresszív kéregető

Kéregetéséről ugyanakkor nem szólnak beszámolók, ráadásul a villamosok réme eddig a járművön és nem a megállóban lépett akcióba. A két tény inkább azt valószínűsíti, hogy másik személy lehet az elkövető.