Közmunkára ítélteket dolgoztat Fodor Ibolya

Orbán Viktor, Pécs
Orbán Viktor Pécsen
Vágólapra másolva!
Közérdekű munkára ítéltekkel szépíti új lakhelyét a botrányos beszólásairól elhíresült pécsi képviselő, Fodor Ibolya. 
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub úgy értesült: közmunkára ítéltek dolgoznak a képviselő új lakásában. Az Origo megírta, hogy a hazaárulózó volt fideszes képviselő nem mondott le tisztségéről, és rövidesen vissza is tér a pécsi közgyűlésbe.

Az RTL Klub beszámolója szerint a korábban sikkasztásért elítélt Fodor Ibolya újabban közmunkásokkal festeti a lakását, cserébe egy kicsit megengedőbben számolja el a munkaórákat a közmunkásoknak. Ezt az értesülést telefonon cáfolta a képviselő.

Nehéz lesz cáfolni

Az RTL Klub stábja ugyanakkor szóra bírta az egyik munkást, aki elismerte, hogy valójában Fodor Ibolya egyesületénél kellene dolgoznia. Sőt, az egyik szomszéd még le is fotózta a képviselőt, amint állítólag éppen egy közmunkást szállít a lakásához.

Rákos, de visszatér

Fodor Ibolya a saját bevallása szerint rákos megbetegedéssel küzd, de ennek ellenére is visszatér a pécsi közgyűlésbe. A politikus a pecsiujsag.hu hírportálnak a napokban azt mondta, a betegsége miatt nem járt be a közgyűlésbe tavaly késő ősz óta.

Ki mer majd Fodor Ibolya szemébe nézni?

Még Páva Zsolt pécsi polgármester sem képes távozásra bírni a szívós politikust Fotó: Polyák Attila - Origo

„Amint tehetem, terveim szerint a közeli jövőben, ismét elkezdem képviselői munkámat a városházán. Eldöntöttem, nem mondok le. Azért, mert amit vállaltam, teljesíteni fogom, tartozom a választóimnak, akiktől itt, a Kertvárosban egyébként személyes találkozásaik során bántást sosem, csak biztató szavakat kaptam. S azért is, mert mindenkinek a szemébe tudok, s a szemébe is merek nézni. A kérdés inkább az, vajon ők állják-e majd a tekintetem” – mondta a botrányairól ismert pécsi képviselő.

Idézet Páva Zsolt nyílt leveléből

"Az Ön viselkedése, az, ahogyan és amiket ír, mond a pécsieknek a különféle közösségi oldalakon, fórumokon, elfogadhatatlan, példátlan és méltatlan Pécs bármelyik választott képviselőjéhez. Tisztelettel, de kellő nyomatékkal újra - és utoljára - arra szeretném kérni: józanul és higgadtan tekintse át az elmúlt hetekben folytatott viselkedését, józanul és higgadtan tekintse át a tényeket, józanul és higgadtan tekintse át a frakció döntését és kérését, majd vonja le a megfelelő következtetéseket, és cselekedjen aszerint."