Tripla baleset okozott dugót az M1-esen Budapestnél

Vágólapra másolva!
Baleset történt az M1-es autópálya Budapest közeli szakaszán szombaton 15 óra körül, Herceghalomnál. A főváros felé vezető szakaszt lezárták. A rendőrség azt javasolja, hogy a gépkocsivezetők Bicskénél térjenek le az autópályáról az 1-es főútra, majd Biatorbágynál hajtsanak vissza.
Vágólapra másolva!

Szombaton délután balesetek és a nagy torlódás miatt Bicskénél az 1-es főútra terelték az M1-es autópálya Budapest felé haladó forgalmát.

Az elterelés oka az autópálya Pest megyei szakaszán történt több közúti baleset volt.

Sorozatos balesetek

A balesetek sora az M1-es autópályán azzal kezdődött, hogy szombaton 13 óra körül az autópálya 20. kilométerénél Budapest irányába haladva egy tehergépkocsi átszakította a két pályatestet elválasztó szalagkorlátot, és rakománya az úttestre szóródott, emiatt Budapest irányába egy, Győr irányába két forgalmi sávot kellett lezárni.

Ez után a 22-es kilométernél, a Sasfészek pihenőhely közelében 14 óra körül egy személyautó ütközött egy motorossal, aki megsérült a balesetben. A Budapest felé vezető szakaszt itt teljes szélességében lezárták.

A kamion kidöntötte a szalagkorlátot Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Majd 15 óra körül Herceghalomnál, a 25-ös kilométer közelében ütközött ugyancsak az autópálya főváros felé vezető oldalán egy személygépkocsi és egy teherautó, a sztrádát egy szakaszon itt is le kellett zárni.