Ijedős, aluszékony betörőt fogtak

Vágólapra másolva!
Több házba is betört, de semmit sem lopott el egy 30 éves csongrádi férfi. Azt mondta, azért, mert mindig megijedt valamitől. Korábban viszont néhány pénztárcát elemelt. 
Vágólapra másolva!

Négy hétvégi házba és néhány Csongrád környéki tanyába is betört egy 30 éves helyi férfi tavaly novemberben. Mindenhol felfordulást csinált, az ajtókat és az ablakokat is betörte,

de nem lopott el semmit.

A rendőröknek azt mondta, azért nem lopott, mert mindig megijedt valamitől. Volt, hogy az utca zaja, vagy az ingatlanra felszerelt kamera rémisztette meg. Olyan is előfordult, hogy az egyik nyaralóban elaludt, és csak reggel állt tovább.

Amikor kihallgatták, beismerte,

hogy korábban kivett egy pénztárcát egy lezáratlan autóból, egy irodából és egy iskolából pedig női táskákat lopott el a benne lévő pénzért. Azt elköltötte, a táskákat, a pénztárcákat és az iratokat a Tiszába dobta.

A Csongrádi Rendőrkapitányság többek között üzletszerűen elkövetett lopás miatt nyomozott ellene. Ezt most befejezték, és az iratokat továbbküldték az ügyészségnek, ahol valószínűleg vádat emelnek a férfi ellen.