Súlyos verés lett a fenékmarkolás vége

Vágólapra másolva!
Jogerősen hat év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön egy karcagi férfit, aki 2011-ben brutálisan összeverte egy ismerősét. A táblabíróság életveszélyt okozó testi sértés bűntettében mondta ki bűnösnek a vádlottat.
Vágólapra másolva!

A jelenleg 36 éves, korábban már tizenhárom alkalommal elítélt, alkalmi munkákból élő férfi 2011. december 19-én délelőtt egy lakásban falfestményt készített, amikor megjelent egy ismerőse, az ügy későbbi sértettje, aki – miközben a "Mi van, édes?" kérdéssel fordult hozzá – megfogta a vádlott fenekét. A két férfi emiatt összeszólalkozott, a vádlott rátámadt a sértettre, aki elmenekült.

Összeverte, majd elment

Aznap délután a vádlott egy karcagi lakásban éppen kábító hatású cigarettát szívott, amikor megjelent a sértett, és csatlakozott a társasághoz. A vádlott minden előzetes szóváltás nélkül arcon ütötte a másik férfit, majd - miközben ismerősei elmentek - bántalmazta a sértettet, aki ennek következtében elvesztette az eszméletét. A vádlott ezt követően távozott a lakásból.

A földön fekvő férfit a vádlott édesanyja találta meg, aki mentőt hívott hozzá. A sértett tizenhat sérülése közül a vérzéses agyzúzódás közvetlen életveszéllyel járt.