Vadai Ágnes: Szexi programra van szükség

Vadai Ágnes, országgyűlési képviselői portré
Budapest, 2014. május 12. Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció országos listáról bekerült független országgyűlési képviselő 2014. május 12-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Vadai Ágnes szerint az időközi választások eredményei azt mutatják, hogy van alapja egy 2016-os, előrehozott országgyűlési választásnak. A Demokratikus Koalíció alelnöke a PPlusz Tv-nek azt mondta, a baloldalnak, a demokratikus ellenzéki oldalnak kristálytisztán kell beszélni, ehhez új szókészletre, szexi programra van szüksége. Hogy az mit jelent, az interjúból megtudhatja. 
Vágólapra másolva!

Helyreigazítást és sérelmi díjat vár el a honvédelmi minisztertől Vadai Ágnes. Első fokon 100 ezer forintot már megítéltek a Dk alelnökének, de szerinte ennél több jár neki. A pénzből pártja és unokaöccse is kapna. Vadai Ágnes a Pplusz Tv Beszélgetés+ című műsorának vendége volt.

A képviselő szemezgetett a magyar gazdagok top100-as listájából és mint mondta, nincs meglepve, hogy a „polihisztor” Mészáros Lőrinc is a leggazdagabbak között van. Vadai szerint nem az a gond, ha valaki alulról indulva, kemény munkával gazdag lesz, hanem az, ha valaki a semmiből, politikai kapcsolatait felhasználva lesz vagyonos. Vadai Ágnes beszélt arról is, hogy tíz korrupciós ügyben tettek feljelentést a legfőbb ügyésznél, de Polt Péter a kisujját sem mozdítja, és látszattevékenységet sem végez az ügyekben.

Nincs ideális miniszterelnök-jelölt, annál jobb van

Vadai Ágnes szerint az időközi választások eredményei azt mutatják, hogy van alapja egy 2016-os, előrehozott országgyűlési választásnak. A Jobbik veszély az ország számára, a cukiság kampány csak máz a full náci gondolaton, de a legnagyobb veszély a Jobbik EU-ellenessége, Vadai szerint a radikális párt még keletebbre vinné az országot, mint Orbán Viktor.

A Dk alelnöke már most meg tudja nevezni azt a politikust, aki kormányváltás után képes valódi, világos, polgári -nyugatos, szolidáris alternatívát nyújtani.

Vadai úgy véli, a baloldalnak, a demokratikus ellenzéki oldalnak kristálytisztán kell beszélni, ehhez új szókészletre, szexi programra van szükség.

Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció alelnöke, független országgyűlési képviselő Forrás: MTI/Kovács Tamás