Tizenöt embert juttatott kórházba egy új drog

Vágólapra másolva!
Tizenöten kerültek kórházba a napokban egy új, eddig ismeretlen szintetikus kábítószer miatt Budapesten, közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat.
Vágólapra másolva!

A betegek közül többen súlyos tüneteket mutattak, többen intenzív ápolásra szorultak. Az ÁNTSZ-hez eljutott információk szerint a betegek egymástól függetlenül kékes-zöldes színű tabletta (egyben vagy porítva) fogyasztásáról számoltak be, a tablettán az ismert közösségi oldalra utaló "F" betű volt – közölték.

Uhh! Miley Cyrus a színpadon pillangóként drogozotthttp://www.life.hu/news/20150514-miley-cyrus-a-szinpadon-pillangokent-drogozott-new-yorkban.html„Az anyámat is eladtam volna a drogért" – Súlyos függőségéről vallott Tom Hardyhttp://www.life.hu/drlife/20150514-tom-hardy-sulyos-drog-es-alkoholfuggosegerol-vallott-egy-interjujaban.htmlÍgy kerülheted el, hogy a gyerek kipróbálja a drogokat - a Life.hu szakértőjének tanácsai (18+)http://www.life.hu/csalad/20150429-igy-kerulheti-el-a-szulo-hogy-a-gyereke-kiprobalja-a-dizajner-drogokat.html„Mélyponton voltam" – A drogba menekült édesanyja halála után Liam Neeson fiahttp://www.life.hu/drlife/20150318-liam-neeson-fia-micheal-neeson-alkohol-es-drogfuggosegerol-vallott.htmlDizájnerdrog-kisokos kétségbeesett szülőknekhttp://www.life.hu/csalad/20141027-mindent-a-legujabb-dizajner-drogokrol-elofordulasukrol-tuneteirol-karos-hatasaikrol.html