Videóra vették a verekedést a Deák téren

2015.05.15. 22:11

Látszólag ok nélkül támadt rá egy férfi két külföldi – feltehetőleg francia – férfira a nyílt utcán, a Deák tér egyik bisztrója előtt.

Verekedés tört ki a fővárosban, a Deák tér egyik kocsmája előtt. 

A május 7-én feltöltött videón látható, ahogy két férfi megpróbálja ököllel és rúgásokkal bántalmazni a harmadikat, látszólag ok nélkül. A verekedést eleinte igyekszik megakadályozni valaki, feltehetőleg a hely biztonsági embere. 

A videó 20. másodpercénél a két külföldi már épp beszállna egy taxiba, amikor a szürke, kapucnis pulóvert viselő férfi bevágja az orruk előtt az autó ajtaját.

Az ezen láthatóan felbőszült, csíkos pulóveres külföldi erre lökdösődésbe kezdene, de a biztonsági emberek újból szétválasztják a bunyót.

Az operatőr is kap egyet

A 44. másodpercnél a magyarul beszélő verekedő észreveszi, hogy videózzák, és egy gyors ütéssel majdnem kiüti az operatőr kezéből a kamerát. A támadó ezután szidalmazni, és feltehetőleg ütni is kezdi a kameramant, aki arra panaszkodik, hogy eltörhet a 180 ezer forintért vásárolt szemüvege. Innentől kezdve aztán inkább csak rejtve, a csípője magasságából veszi a történéseket.

A videót feltöltő felhasználó szerint a támadója eltört egy sörösüveget a földön, és azzal akarta megtámadni. 

A videó közepe felé (1.05 körül) a szürke pulcsis hátulról megtámadja, és a taxira löki a külföldiek egyikét, miközben azok igyekeznek beszállni a kocsiba. A megtámadott a földre kerül, az immár félmeztelen támadó pedig addig rúgja, amíg ismerősei le nem állítják.

Itt már nem avatkoznak be a biztonságiak. Végül a külföldieknek sikerül beszállniuk a taxiba, ami elviszi őket, itt véget is ér a felvétel.