Vágólapra másolva!
„Nem vagyok buzeráns” – mondta el újra Kocsis Máté, aki a C-pontnak arról is beszélt: ha a Fővárosi Közgyűlésen múlna, nem a belvárosban lenne a Budapest Pride felvonulás. 
Vágólapra másolva!

Ungár Klára korábban egy Facebook-bejegyzésében kvázi lemelegezte Szájer Józsefet és Kocsis Mátét. Előbbi eddig sem reagált az ügyben, és ezúttal sem kívánt megszólalni. Kocsis Máté viszont többször visszautasította már Ungár állítását, és be is perelte a liberális politikust – olvasható a mandiner.hu oldalon.

A C-pont stábjának pedig nem csak megismételte, hogy nem meleg, hanem ezt konkrétan buzizva tette meg, amikor is úgy fogalmazott: „Nem vagyok buzeráns”.

A Fővárosi Közgyűlés a nagybani piacra száműzné a Budapest Pride-ot, de erre nincsen jogszabályi lehetősége Forrás: Origo

Kocsis: Nincs hatáskör

Kocsis arról is beszélt a Napi Gazdaság oknyomozó műsorának, hogy a Fővárosi Közgyűlésben valóban felmerültek olyan vélemények, hogy ki kellene tiltani a belvárosból a Budapest Pride-ot, és annak mondjuk a nagybani piacon kellene inkább helyet biztosítani. Leszögezte ugyanakkor, hogy ebben a fővárosnak nincs hatásköre dönteni.