Másodszor rendezik meg Tatán az Országos Állatorvos-Agrár Sportnap és Családi Hétvégét

Vágólapra másolva!
Szeptemberben újból megrendezik tatán az az Országos Állatorvos-Agrár Sportnap és Családi Hétvégét. 
Vágólapra másolva!

Az Országos Állatorvos-Agrár Sportnap és Családi Hétvége néven olyan rendezvénysorozat folytatódik idén szeptember 19-én, amelyen az állatorvosok, agrármérnökök, borászok, kertészek, azaz az agráriumban dolgozó szakemberek népszerűsítik a mozgást, a sportot és az egészséges életmódot - tudtuk meg Bándy Páltól, az esemény főszervezőjétől.

A tavalyi tapasztalatokról beszélve elmondta: 2014-ben 600 résztvevő, ebből 400 sportoló vett részt a sportnapon, a megjelentek 5 sportágban (futás, kispályás labdarúgás, tenisz, sárkányhajó, fogathajtás ) versenyeztek.

Idén szeptember 19-én, a tavalyihoz hasonlóan a tatai Olimpiai Edzőtáborban lesz a sportnap.

Széles köű támogatottság

Bándy Pál tapasztalatai szerint az eseményt az agrárium minden szegmensében és a magánszférában dolgozók is örömmel fogadják és várja. Úgy vélte, ezt ékesen bizonyítja a védnökök személye és a támogatók listája is. A résztvevők az ország minden részéből, sőt a határon túlról is érkeznek és minden korosztály képviselteti magát.

Az esemény fővédnöke Dr Sótonyi Péter dékán, fővédnök, továbbá Dr Bognár Lajos országos főállatorvos,Dr Gönczi Gábor MÁOK elnök védnökök, az esemény nagykövete pedig Dr Hargitay András többszörös világ-és Európa bajnok úszó, állatorvos.

Minden aktuális információ az esemény honlapján megtalálható.