Elfogták a Király utcai lövöldözés egyik gyanúsítottját Budapesten; ő vezette azt a fegyverekkel teli autót, amely hétfő hajnalban oszlopnak ütközött a fővárosi Bem József téren.

A budapesti Király utcában április 15-én, hajnalban volt lövöldözés. A jelenleg is körözött Száva János Róbert és három társa többször rálőtt egy társaság tagjaira, majd autóval elmenekültek a helyszínről. A megtámadott társaság két tagja könnyebben megsérült. 

Id. Száva János Róbert 49 évesForrás: police.hu

A rendőrök másnap két lövöldözőt elfogtak, harmadik társuk hétfőn hajnalban lett meg. Mindhármuk, illetve a szökésben lévő Száva János Róbert ellen is csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség – közölte Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezzel az autóval menekültek hajnalbanForrás: MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrség reggel közölte, hogy fegyvereket találtak egy autóban hétfőn, kora hajnalban a fővárosban. Igazoltatni akarták a sofőrt, de nem állt meg. Menekülés közben végül egy villanyoszlopnak csapódott, a baleset után nagyjából három órával kapták el.