Megint késnek a vonatok. Nézze meg, melyik vonalon!

Budapest, 2015. június 17.
Személyvonat érkezik a Ferdinánd híd alatt a Nyugati pályaudvarra 2015. június 17-én. Halaszthatatlan karbantartási munkák miatt június 22-től július 5-éig két hétre bezár a naponta 60-70 ezer utast fogadó pályaudvar, a MÁV Zrt.
Budapest, 2015. június 17. Személyvonat érkezik a Ferdinánd híd alatt a Nyugati pályaudvarra 2015. június 17-én. Halaszthatatlan karbantartási munkák miatt június 22-től július 5-éig két hétre bezár a naponta 60-70 ezer utast fogadó pályaudvar, a MÁV Zrt. közlése szerint a majdnem 290 millió forintba kerülő felújítások jelentősen javítják majd a pályaudvar színvonalát és a vonatok menetrendszerű közlekedését. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Akár egy órát is késhetnek a vonatok a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon. Ennek az az oka, hogy leszakadt egy felsővezeték - közölte a Mávinform. 
Vágólapra másolva!

Az Almásfüzitő állomásra érkező, Komáromból a Déli pályaudvarra közlekedő személyvonat áramszedője eltörött és leszakította a felsővezetéket.

Az utasok akár egy órás késére is számíthatnak Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A vonatokat dízelmozdonnyal továbbítják Tata és Almásfüzitő között, egy vágányon. A váltakozó irány és a mozdonycsere miatt az utasoknak 40-60 perc közötti késésre kell számítaniuk.