Lövések miatt vonult ki a rendőrség a Váci útra

Váci út 168 rendőr intézkedés
Vágólapra másolva!
Többen is lövések zaját hallották Angyalföldön a Váci úton. A rendőrséget egy erőszakosan viselkedő társasághoz hívták ki, három embert előállítottak, ellenük csoportos garázdaság gyanúja miatt indítottak eljárást. 
Vágólapra másolva!

Lövések zaját hallották többen is Budapesten, a Váci úton - értesült az Origo.

Rengeteg rendőr érkezett a helyszínre. Forrás: Origo

Az eset a Gyöngyösi utcai metrómegálló közelében történt. A helyszínre egyre több rendőr érkezik, ezekben a percekben kezdik a helyszínelést. Tudósítónk 3 rendőrségi mikrobuszt és hat-nyolc rendőrautót számolt össze. Több környékbeli is megerősítette, hogy lövéseket hallottak, de egyelőre nem tisztázott, honnan jöttek.

Úgy tudjuk, hogy senki sem sérült meg.

Nem a kocsmából jött

Az első hírek arról szóltak, hogy egy környékbeli kocsmából hallották a lövéseket, de az Origónak a tulajdonos azt mondta: téves az információ, náluk nem történt semmilyen atrocitás.

Többen is hallották a lövéseket Forrás: Origo

Erőszakosan viselkedtek

A rendőrség tájékoztatása szerint a 112-es segélyhívóra délután fél ötkor érkezett a bejelentés, hogy a Váci út 168. szám előtt egy nagyobb társaság erőszakos módon viselkedik. A telefonáló azt is közölte, hogy lövésszerű hangokat hallott.

A rendőrök a helyszínen tartózkodókat igazoltatták, közülük pedig

három főt szabálysértés elkövetése miatt előállítottak

- írták. Azt megerősítették, hogy senki nem sérült meg.

A járőrök még mindig a helyszínen vannak, a XIII. kerületi rendőrkapitányság csoportos garázdaság elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.