Jogerősen elítélték egy személyiségi jogi perben a csepeli szocialista képviselőt, akinek így a perköltséget is fizetnie kell, de állítása szerint azért nem fizetett, mert még az értesítést várja. Végrehajtás indult ellene.

Végrehajtási eljárást kezdeményeztek Takács Krisztián, a csepeli MSZP önkormányzati képviselője ellen, miután nem hajtotta végre a Csepeli Járásbíróság április 8-i jogerős ítéletét - közölte a kormánypárti vezetésű XXI. kerületi önkormányzat.

Nem fizetett időre

Takácsot a bíróság becsületsértés miatt találta bűnösnek, és kötelezte a bűnügyi költség megfizetésére. Erre 15 napja lett volna, de az április végi határidőre sem fizetett, ezért a kerület információi szerint végrehajtást indítottak ellene.

Még a csekket várja

A szocialista politikus az Origo érdeklődésére megerősítette, hogy elveszítette jogerősen a pert, és azt is elismerte, hogy még nem fizette ki az ítélet alapján őt terhelő perköltséget. Azt mondta azért, mert még nem kapott semmilyen papírt, csekket. Azt várom, hogy kiértesítsenek  - tette hozzá a politikus.