Mentőautó karambolozott a Flórián téren

Budapest, 2015. július 21.
Összetört mentőautó és személygépkocsi a III. kerületi Flórián téren, miután a járművek összeütköztek 2015. július 21-én. A balesetben hárman megsérültek, a mentőautó nem szállított beteget.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest, 2015. július 21. Összetört mentőautó és személygépkocsi a III. kerületi Flórián téren, miután a járművek összeütköztek 2015. július 21-én. A balesetben hárman megsérültek, a mentőautó nem szállított beteget. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Egy mentőautó és egy személyautó karambolozott nem sokkal dél előtt Budapesten, a III. kerületben, a Flórián téri kereszteződésben. 
Vágólapra másolva!

A balesetben az egyik mentős és az autó sofőrje is megsérült. A rendőrség az Origóval közölte, a mentő nem szállított beteget.

Összetört mentőautó és személygépkocsi a III. kerületi Flórián téren Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Hozzátéve: a Szentendrei út kifelé vezető oldalán két sávon helyszínelnek,

a környéken torlódás alakult ki.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az az Origónak azt mondta, hogy a mentőautó egy segélyhívásra vonult ki, és megkülönböztető jelzést is használt, amikor a gépkocsi nekiment.

Az ápoló a hasán, az autó vezetője pedig a fején sérült meg,

egyikük sem súlyosan. Kettejüket, és a mentőautó sofőrjét kórházba vitték, utóbbit csak megfigyelésre - tette hozzá Győrfi Pál.