Megölte két fiát egy férfi Hevesen

Heves, 2015. július 25.
Rendőrségi helyszínelők autója Hevesen, ahol egy férfi megölte két kisfiát, majd önmagával is végzett 2015. július 25-én. A 35 éves férfi, valamint a 12 és 6 éves fiú holttestét egy családi házban találták meg.
MTI Fotó: Komka Péte
Heves, 2015. július 25. Rendőrségi helyszínelők autója Hevesen, ahol egy férfi megölte két kisfiát, majd önmagával is végzett 2015. július 25-én. A 35 éves férfi, valamint a 12 és 6 éves fiú holttestét egy családi házban találták meg. MTI Fotó: Komka Péter
Vágólapra másolva!
Hat és 12 éves kisfiával is végzett egy férfi Hevesen, majd magát is megölte. 
Vágólapra másolva!

Három holttestet találtak a mentők egy hevesi családi házban szombaton reggel. Azonnal értesítették a rendőröket, akik megállapították, hogy a 6 és a 12 éves gyermeket megölték, majd a 35 éves férfi saját magával végzett.

Rendőrségi helyszínelők autója Hevesen, ahol egy férfi megölte két kisfiát, majd önmagával is végzett Forrás: MTI/Komka Péter

A férfi hagyott egy búcsúlevelet, de azt nem közölte a rendőrség, hogy mivel indokolta tettét. Az Origo úgy tudja, hogy magánéleti válság vezetett a tragédiához. A férfi már egy ideje nem élt együtt a gyermekek anyjával.

Ha krízishelyzetben van, tárcsázzon

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van,
hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!