Nagy-Magyarország jelvényeket posztolt a miniszterelnök

Vágólapra másolva!
Orbán Viktor Facebook-oldalára egy jelvénygyűjteményről készült fotó is felkerült a bálványosi albumba. Köztük szép számmal turulos, árpádsávos és Nagy-Magyarországot ábrázoló darabok is.
Vágólapra másolva!

A Számunkra a tét ma már Európa című albumba az előadás néhány megörökített pillanata mellett több zsánerkép is bekerült a 26. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor zárónapjáról.

Kedvére válogathatott a kormányfő Forrás: Origo

A miniszterelnök elsősorban az előadókat és a közönséget megörökítő képeket tartotta fontosnak megmutatni, de beválogatta facebookos gyűjteményébe a medve veszélyre figyelmeztető feliratot, a széki varrottasokat, kézműves terítőket áruló asszonyt és a tollas kalapos férfit ábrázoló fotó mellé egy jelvényárus portékáit is. A képen zömében turulos, árpádsávos és Nagy-Magyarországot ábrázoló darabok láthatók.

Csak nem az orosz medvétől tartanak? Forrás: Origo

A kormányfő elsősorban migráció veszélyeiről beszélt előadásában, amelyet az Origo hírportál élőben közvetített, helyszíni tudósításunkat itt olvashatja percről perce, az előadásból készült összefoglalót pedig itt találja.

Vásárlókra várva Forrás: Origo