Feleslegessé vált négy darab jegy a Sziget Fesztivál "mínusz egyedik" napjára a Demokratikus Koalícióban. Gyurcsány Ferenc ezért úgy döntött, egy megosztásért cserébe a Facebookon, két szerencsés felhasználó két-két jeggyel gazdagodhat augusztus 10-re, amikor többek között a világhírű popénekes, Robbie Williams is a színpadra a fesztiválon. 

"Sziget? - Neked még összejöhet" - ezzel felütéssel kezdi bejegyzését a Demokratikus Koalíció elnöke a Facebook-oldalán. Azt írja, pártjában feleslegessé vált négy darab jegy a Sziget Fesztivál "mínusz egyedik" napjára, vagyis augusztus 10-re, amikor a világ egyik legismertebb popénekese, Robbie Williams is fellép.

Hogy miért nem tudnak elmenni bulizni a DK-sok, azt a pártelnök nem részletezi. Bejegyzésében azt írja, a két-két darab jegy új tulajdonosait azok közül választja ki, akik megosztják a posztot a közösségi oldalon. De maximum két szerencsés felhasználó lehet. 

Sziget? - Neked még összejöhet :) Úgy alakult, hogy feleslegessé vált nálunk 4db Sziget napijegy a -1. napra, augusztus...

Posted by Gyurcsány Ferenc on 2015. július 31.

Cikkünk megjelenéséig mintegy 1300-an osztották meg a bejegyzést. 

DJ Gyurcsány

Pedig a Gyurcsány-párttól nem áll távol a zene szeretete. Ahogyan arról az Origo beszámolt, februárban bőrdzsekiben, belőtt frizurával tombolt Vadai Ágnes alelnök abban a videoklipben, amit Gyurcsány Ferenc osztott meg a Facebookján. A felvétel akkor egy DK-kongresszusra készült imázsfilmsorozat első epizódja volt. 

És az Origo olvasói láthatták először azokat a videoelőzeteseket, amelyek Gyurcsány Ferenc DJ-fellépésén készültek. A volt kormányfő egy rendhagyó bulit tartott tavaly decemberben a Terminál étteremben. Idézze fel ezeket a perceket!

Gyurcsány a táncos

Az egyik legemlékezetesebb videója még miniszterelnöksége idején, 2005-ben készült a parlamenti dolgozószobájában. A szóvivőjének, Batiz Andrásnak a lakodalmára készült. Az Igazából szerelem című filmben a brit miniszterelnököt játszó Hugh Grantet utánozta. A felvétel annak idején bejárta a nemzetközi sajtót is.