Helyszínelő rendőrt gázoltak el az M35-ösön

2015.08.15. 14:17

Helyszínelő rendőrt ütött el egy személygépkocsi az M35-ös autópályán Hajdúböszörménynél. A balesetben még ketten megsérültek, az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták, mondta el a balesetről a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A mentőszolgálat közlése szerint a rendőr és egy gyerek súlyosan, egy másik felnőtt könnyebben sérült meg.

Vajta Szilvia közölte: a baleset az M35-ös autópálya 34-es kilométerénél történt. Az eddigi adatok szerint az autópálya Debrecen felé vezető oldalán egy személygépkocsi nekicsapódott az előtte haladó másiknak, amely emiatt elütötte az úton helyszínelő rendőrt. A balesetben további két személy is megsérült.

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat az M35-ösről Hajdúböszörménynél a 35-ös útra terelik.

Pápai György, a mentők észak-alföldi regionális orvos-igazgatója elmondta: a balesetben az elgázolt rendőr és egy gyerek súlyosan megsérült, egy felnőtt könnyebb sérülést szenvedett.
A sérülteket mentőhelikopterrel, illetve mentőautóval vitték a debreceni Kenézy kórház baleseti sebészetére - tette hozzá.