Mindenki szabadon bonthatja a kerítést

Magyar Liberális Párt, kerítés
Vágólapra másolva!
Összefogással állítaná meg a "gyűlöletkampányt" a Magyar Liberális Párt. Az ellenzéki párt szerint a kerítés a Fidesz-kormány jelképe lett, ezért felállítottak egy saját darabot, amit mindenki szabadon lebonthat, szétvághat. A Fidesz szerint veszélyes a bevándorláspárti politika.
Vágólapra másolva!

A kerítés a Fidesz-kormány jelképe lett: embertelen, értelmetlen, gyűlöletet szít és kirekeszt - állapította meg a Magyar Liberális Párt ügyvivője.

Bősz Anett bízik abban, hogy együtt le lehet bontani a "gyűlölet kerítését",

melyet a Fidesz húzott a határra, sőt, ember és ember közé.

Mindenki szaggathatja

A Liberálisok éppen ezért szombaton egy gyűlöletet szimbolizáló kerítést állítottak fel a fővárosi Szentlélek téren, hogy bárki átvághassa azt, és "ezzel tegyen egy lépést a gyűlöletkampány lebontásáért, az egymás iránti toleranciáért".

Kerítést bont Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője Forrás: MLP

Bősz Anett szerint a Fidesz politikája arra épül, hogy ellenségeket gyártson: teljesen mindegy, hogy az az Európai Unió, a szegények és munkanélküliek, a kommunisták, az Egyesült Államok, a liberálisok vagy a bevándorlók.

A Fidesz szerint veszélyes

A biztonsági határzárra szükség van, enélkül Magyarország teljesen védtelenül állna az illegális bevándorlók inváziója előtt - reagált közleményében a Liberálisok akciójára a Fidesz. Azt írták, hogy a kormánypárt Magyarországot magyar országnak kívánja megtartani, és elutasítja "a balliberálisok veszélyes bevándorláspárti politikáját".