Több kilométeres dugó az M1-esen Győr felé

autópálya csúcsforgalom FOTÓ ÁLTALÁNOS IDŐJÁRÁS kamion kánikula autó LÉTESÍTMÉNY autópálya csúcsforgalom FOTÓ ÁLTALÁNOS IDŐJÁRÁS kánikula KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ KÖZLEKEDÉSI LÉTESÍTMÉNY Budapest, 2014. július 19.
Tíz kilométeres a koc
Budapest, 2014. július 19. Tíz kilométeres a kocsisor az M0-son az M5-ös felé, Diósd térségében 2014. július 19-én. A torlódás részben a hőségriasztás miatt felfüggesztett kamionstop miatt alakult ki. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Több egymást követő baleset miatt csaknem öt kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Biatorbágy és Zsámbék térségében.
Vágólapra másolva!

Az M1-es autópálya 19-es kilométerénél egy személyautó és egy terepjáró ütközött össze; a két külföldi rendszámú járműben utazók közül egy ember sérült meg könnyebben. A törökbálinti tűzoltók megkezdték a műszaki mentést, a forgalom egy sávban, lépésben halad.

A Győr felé autózók Biatorbágy közelében öt kilométeres torlódásra számíthatnak Forrás: Origo

Mivel korábban az M1-es ugyanezen szakaszán több koccanásos baleset is történt, és a legutóbbinál még tart a helyszínelés, a Győr felé autózók Biatorbágy közelében jelentős, csaknem öt kilométeres torlódásra számíthatnak a katasztrófavédelem közlése szerint.