Felújítás miatt áll le két HÉV is

Vágólapra másolva!
Pályafelújítás miatt két HÉV-et buszok pótolnak péntektől egy-egy szakaszon, hétfőig a kis földalatti forgalma is szünetel. Nem jár majd az 50-es villamos sem.
Vágólapra másolva!

Pótlóbuszok váltják a hétvégén a kis földalattit, valamint egy-egy szakaszon a ráckevei és szentendrei HÉV-eket, mivel a BKK hétfőig több kötött pályás vonalon is felújítást tart.

Pomáz felé félúton

A szentendrei járat csak a Batthyány tér és Pomáz között szállít utasokat, a buszok Pomáz és Szentendre között járnak.

Expressz és normál

A ráckevei, 6-os HÉV-et ugyanebben az időszakban Tököl és Ráckeve között pótolják buszokkal. A H6 jelzésű busz érinti Szigetcsép és Szigetszentmárton-Szigetújfalu megállót is.

A Batthyány tér és Pomáz között jár a HÉV, Szentendréig viszont busszal lehet eljutni péntektől Forrás: MTI/Jászai Csaba

AH6E jelzésű expressz járat viszont csak főútvonalon közlekedik.

Rövidítik

Az 50-es villamos vonalán péntek és jövő hét szerda között várhatóak változások: a villamos csak rövidített útvonalon, a Határ út és Villanytelep között jár, felújítás és egy útátjáró átépítése miatt.

Az 50-es jelzésű pótlójárat így Kőbánya-Kispest és Pestszentlőrinc, Béke tér között közlekedik.

A felújítás miatt teljes szélességében lezárják, a Ráday Gedeon utcát is, ezért az arra járó 93-as, a 93A és 193E, a 217 és 217E, valamint a 236-os és 236A járatok terelve közlekednek.