Sorozatszínész volt a Szigeten meghalt német fiatal

Vágólapra másolva!
Cserediákként tanult Magyarországon az a német fiatal, aki hétfő délelőtt meghalt a Sziget területén – írta a Bors. Flynn Henkel sorozatszínész volt, gyermekkora óta több filmben játszott. 
Vágólapra másolva!

Ismert német sorozatszínész volt a Sziget területén hétfő délelőtt meghalt fiatal – írta a Bors. A lap információja szerint az áldozat a 19 éves Fynn Henkel, aki cserediákként tanult Magyarországon.

„Cserediákként érkezett Magyarországra. Pécsen tanult, és közben UNESCO-nagykövet is volt. Gyermekkorától színészkedett, 2010–2015 között 31 epizódban szerepelt egy sorozat­ban, amelyet nálunk is vetítettek” – írta a lap.

Faág zuhant a sátorra

A baleset egy figyelmeztető táblákkal tiltott, kempingezésre nem alkalmas, a fesztivál területén kívüli, elzárt, de alapvetően is nehezen megközelíthető helyen, az ártéren történt. Egy

több száz kilós faág zuhant a sátorra, amelyben a fiatal feküdt,

a fiút már nem sikerült újraéleszteni.

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az Origónak azt írta, vizsgálják a körülményeket. Ez azt jelenti, hogy egyelőre nem dőlt el, indítanak-e nyomozást az ügyben.

Ha igen, akkor az ok foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés lehet. Ha pedig az derül ki, hogy senki sem felelős, akkor közigazgatási eljárásban vizsgálódnak tovább.

Sorozatokban játszott

Fynn Henkel az IMDb szerint 1996-ban született, a magyar nézők a Nálatok, laknak állatok? című sorozatból ismerheti.