Meghalt Harangozó Teri

2015.09.08. 22:25

Elhunyt Harangozó Teri énekesnő, a halálhírt a család is megerősítette.

Életének 72. életévében elhunyt Harangozó Teri. A halálhírt a család megerősítette az MTI-nek. A család tudatta, hogy az énekesnő gyors lefolyású tüdőbetegség következtében hunyt el. 

"Gondoskodó szeretete, a végső napokig kitartó, szórakoztató humora, gyönyörű hangja, egyénisége hiányozni fog rokonainak, barátainak, közönségének" - áll a család közleményében.

Harangozó Teri táncdalénekes a színpadonForrás: MTI/Földi Imre

A színésznő augusztus végén került kórházba: hátsó fali infarktusa volt, majd kiderült, a tüdejével is vannak gondok. Sokáig nem ébredt fel az altatásból, kómában volt. A napokban azonban már javulásról számolt be a Life.hu.

"A hírek szerint Harangozó Teri magához tért, egy hozzátartozója pedig azt nyilatkozta, az énekesnő jobban van" - írta a napokban a portál.

A táncdalénekesnő az 1965-ös Ki mit tud? tehetségkutató egyik felfedezettje volt

Minden ember boldog akar lenniForrás: MTI/Mészáros János

Az énekesnő 1965-ben szerepelt először a Ki mit tud? című dalversenyben, utána a táncdalfesztiválok rendszeres fellépője volt.

1966-ban övé lett Magyarország első aranylemeze is,Minden ember boldog akar lenni című dallal. Legismertebb dala az 1968-ban megjelent Mindenkinek van egy álma című sláger.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK