Halálos éjszaka a magyar utakon

Vágólapra másolva!
Móron, Nyíregyházánál, Csepregnél és Szabadszállásnál is halálos baleset történt az éjjel.
Vágólapra másolva!

Gyalogost ütött el egy autó az M3-as autópálya Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szakaszán, Nyíregyháza közelében - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szombatra virradó éjszaka. A gyalogos a helyszínen életét vesztette.

Egy ember meghalt, amikor irányíthatatlanná vált és balesetet szenvedett egy autó szombatra virradó éjszaka Vas megyében, Csepreg és Horvátzsidány között. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint az autóból egy ember kirepült és a helyszínen életét vesztette, egy másik pedig beszorult a roncsba. Őt a csepregi tűzoltók szabadították ki.

A Mór közelében történt baleset harmadik utasa is meghalt a kórházban - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szombatra virradó éjszaka. A 81-es főúton Mór és Felsődobos között egy autóban ketten a helyszínen életüket vesztették, miután a jármű egy autóbusszal ütközött. Utóbbiban senki sem sérült meg.

Árokba csapódott és életét vesztette egy motoros szombat hajnalban Szabadszálláson. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben a motoros utasa is megsérült.