Orbán Viktor kukkerbe nézett

Vágólapra másolva!
Saját Facebook-oldala pontatlanul idézte Orbán Viktor szavait, amikor beszámoló került fel a kormányfő hétvégi, Galyatetőn tett látogatásáról.
Vágólapra másolva!

"Ahhoz, hogy az ország valóban a mienk lehessen, hogy valóban úgy érezzük, hogy értünk van, az kell, hogy belakhassuk. Ebből az országépítésből nem maradhat ki a természetjárás világa sem" - írja két helyen is a miniszterelnök Facebook-oldala. Ezzel szemben a feltöltött videón is jól hallható, hogy Orbán Viktor nem a természetjárás, hanem a turizmus szót használta.

A két kamerával készített és lazán összevágott felvétel megörökíti a kormányfőt, amint a frissen átadott Galya-kilátó tetejéről távcsővel néz a tájba, majd legkisebb lányának adja át a lehetőséget, hogy ő is körbenézhessen.

A galyatetői turistaközpont avatása

Ahhoz, hogy az ország valóban a mienk lehessen, hogy valóban úgy érezzük, hogy értünk van, az kell, hogy belakhassuk. Ebből az országépítésből nem maradhat ki a természetjárás világa sem.

Posted by Orbán Viktor on 2015. szeptember 19.

A videót már 57 ezer ember látta, közülük hatezer ember like-olta is. Orbán Viktor nem követte el azt a hibát, amit Hende Csaba, amikor úgy nézett egy távcsőbe, hogy azon rajta volt a védőkupak.