Baleset miatt teljes útlezárás van az M6-oson

Vágólapra másolva!
Lezárták az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalát a véméndi csomópontnál Tolna megyében. Egy délelőtti baleset miatt végeznek műszaki mentést. A balesetben nem sérült meg senki. A forgalmat az 5606-os számú útra terelik. 
Vágólapra másolva!

Teljes szélességében lezárták az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalát a véméndi csomópontnál Tolna megyében, mert egy délelőtti baleset miatt műszaki mentést végeznek.

Az M6-os autópálya Tolna megyei szakaszán 11 óra előtt egy Budapest felé tartó kamion szalagkorlátnak ütközött és felborult.

Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese azt mondta, pályakarbantartás miatt forgalomterelés volt az említett szakaszon, ahol a tehergépkocsi, miután kijött az alagútból, egy rossz manővert követően ütközött neki a szalagkorlátnak. A balesetben nem sérült meg senki. A rendőrség a műszaki mentés idejére, ami legfeljebb két órát vesz igénybe, 14 óra 20 perckor az autópályát teljes szélességében lezárta. A forgalmat a véméndi csomópontnál az 5606-os számú útra terelik.