Vádat emelhetnek a macsétás gyilkos ellen

Verekedés volt és több lövés is eldördült vasárnapra virradóra egy budapesti szórakozóhelynél, rendőrség, nyomozás, sziréna
Vágólapra másolva!
Egy embert megölt, hármat pedig súlyosan megsebesített az a férfi, aki Miskolcon macsétával indult rabolni év elején. A rendőrség befejezte a nyomozást, az ügyészség kezében van  döntés.
Vágólapra másolva!

Vádemelést javasolnak a rendőrök azzal a mezőcsáti férfival szemben, aki egy idős miskolci férfit megölt, majd egy idős házaspárra és a segítségükre siető szomszédjukra is rátámadt.

A férfi januárban az Avasalja utcán olyan súlyosan bántalmazott helybéli 66 éves férfit, hogy a sértett sérüléseibe belehalt.

Pár nappal később, szintén a borsodi megyeszékhelyen támadt meg macsétával egy 84 éves házaspárt Őket is, majd a segítségükre siető 40 éves szomszédot is súlyosan megsebesítette.

A rendőrök a második eset után két órával elkapták a 30 éves gyanúsítottat, aki ellen emberölés és gyilkossági kísérlet miatt is eljárást indítottak. A férfi azóta előzetes letartóztatásban van. A nyomozás most fejeződött be, a rendőrség vádemelést javasol a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főügyészségnek.