A busz és a villamos is összetört a karambolban

Budapest, 2015. szeptember 25. Összetört autóbusz és villamos Budapesten, a XIV. kerületi Erzsébet királyné útja és a Nagy Lajos király útja kereszteződésében, ahol a két jármű összeütközött 2015. szeptember 25-én. A 32-es busz akkor ütközött a 62A jelzésű villamossal, amikor utóbbi kikanyarodott az Erzsébet királyné útjára. A balesetben senki sem sérült meg. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Budapesten a 3-as és a 62A villamosok helyett pótlóbuszok járnak.
Vágólapra másolva!

Autóbusz ütközött egy kanyarodó villamossal péntek délelőtt Budapesten, a XIV. kerületi Erzsébet királyné útja és a Nagy Lajos király útja kereszteződésében, a baleset miatt egy szakaszon villamospótló buszok járnak.

Nem sérült meg senki

A Nagy Lajos király útján, az M3-as autópálya bevezetője felé haladó 32-es busz akkor ütközött a 62A jelzésű villamossal, amikor utóbbi kikanyarodott az Erzsébet királyné útjára.

Bár a busz és a villamos is jelentősen rongálódott a balesetben, sérültről nem tudni.

Mindkét jármű megsérült Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Pótlóbuszok járnak

A Budapesti Közlekedési Központ azt közölte a Facebook-oldalán: a 3-as villamos helyett a Bosnyák tér és az Erzsébet királyné útja, a 62A villamos helyett pedig a Bosnyák tér és a Nagy Lajos király útja/Czobor utca között pótlóbusz jár. A kereszteződés és a Mexikói út között a 69-es villamossal lehet utazni.