Ezt írják ma Lajcsiról

2015.10.02. 10:18

Már több mint egy hete, hogy lopás és vesztegetés gyanújával letartóztatták a népszerű mulatós zenészt, Galambos Lajost, mégis szinte mindennap kiderül valami új hír az ügyével kapcsolatban. 

A Blikk azt írja, hogy május elején életmentő műtétet kellett végrehajtani a zenész feleségén, Galambos Boglárkán. A lap szerint a háromgyerekes édesanyának daganatos és légzőszervi betegsége van, rosszul lett, azért kellett megoperálni, ráadásul bármikor oxigénhiány és fulladás léphet fel nála. 

A Bors ezúttal a zenész érdekeltségébe tartozó lakóparkról derített ki új információkat, azt írják, hogy több lakásba is úgy kötötték be a gázvezetéket, hogy a lakók életveszélyben voltak. Megerősítette ezt a gázszolgáltató is, szerinte a szolgáltatást „közvetlen vagyon- és életveszély miatt” kellett felfüggeszteni. 

Galambos Lajossal foglalkozik a Story magazin is. A lap szerint a szomszédok az utcán is hallották a zenész házából kiszűrődő gyereksírást, amikor a családfőt és édesanyjukat letartóztatták. 

Galambos Lajos a bíróságonFotó: Szabó Gábor - Origo

A zenészt egy áramlopással kapcsolatos vesztegetési ügy miatt vitték be a rendőrök a múlt héten. Ügyvédje azt állítja, hogy ártatlan, csupán egy személyes konfliktus miatt fajultak el az események. A gyanú szerint azonban a Boglárka Apartmanparkon kívül, amelyet Galambos Lajos nevével reklámoznak, a zenész mocsai otthonában is furcsán optimalizálhattak áram- és vízügyben. 

Galambos Lajos és felesége jelenleg előzetes letartóztatásban van, de megfellebbezték az elsőfokú döntést. A Budapest Környéki Törvényszéken a héten dönthetnek arról, hogy előzetes letartóztatásban maradnak-e.