Futók elütésével viccelődött Árpa Attila

2015.10.11. 16:14

A délutáni jótékonysági futóverseny miatt Budapest bedugult, sokan nehezen tudtak közlekedni a fővárosban. Így volt ezzel Árpa Attila színész, filmrendező is, aki viccelődni kezdett a helyzettel a Facebookon, de ezzel nem aratott osztatlan sikert.

Árpa Attila posztja a FacebookonForrás: Origo

"Már csak a gázpedálra kéne lépnem..." – írta Árpa Attila ördögfejekkel díszített hozzászólásában, amihez egy, a kocsijából készített fotót csatolt az autó előtt futó versenyzőkről. A poénra nem mindenki volt vevő. 

Árpa Attila poénja nem mindenkinek jött beFotó: Marton Szilvia - Origo

Árpa több negatív kommentet is kapott, mire úgy reagált: Akinek nincs humora, az menjen, és fusson egy kört az M1-es közepén." 

Volt viszont olyan hozzászóló is, aki így vélekedett Árpa megnyilatkozásáról: "Az vesse rá az első követ, aki még nem gázolt át bedrogozva sötétített üvegű, gyárilag index nélküli, színre fújt kengururácsos X5-ös BMW-vel jótékonysági futóversenyen padlógázzal, miközben kazettaadapterrel lagzisnótát üvöltetett a 9 hangszórós hifiből."

Levette végül a posztot

A színész néhány órával később eltávolította a sok vitát kiváltó bejegyzését a Facebookról. Azt írta, "Igazatok van. Több képet kéne posztolnom a kajámról, izmaimról edzés után, szelfiket szoli után és lefekvés előtt, és persze a kutyámról óránként egyet. Talán, de csak talán, így nem bántanék meg senkit."

Árpa AttilaForrás: Origo