Pénzt és szexet akart a késes perverz

perverz
Utcai kamera felvételén látták meg a zsarolással, szemérem elleni erőszakkal is gyanúsított férfit
Vágólapra másolva!
Három nőt is megtámadott a csepeli rém, aki késsel követelt szexet, de nem vetette meg áldozatai pénzét sem. A 19 éves férfi azután is lecsapott, hogy felfüggesztett börtönbüntetést kapott.
Vágólapra másolva!

Visszaeső zaklatót fogtak el a rendőrök szeptember 11-én Csepelen, az esetről azonban csak egy hónappal későb számoltak be.

Pénzért maszturbált

A fiatal férfi először június 12-én, a II. kerületi Csalogány utcában hallatott magáról:

késsel kényszerítette egy helyi üzlet takarítónőjét, hogy az asszony végignézze, amint támadója önkielégít.

Ezután még pénzt is kért a "produkcióért" a megfélemlített nőtől, így 24 ezer forintot zsákmányolt.

Volt itt zsarolás is

A férfi egy zsarolási ügyben is a rendőrség látókörébe került, a személyleírások alapján pedig egyértelművé vált, hogy ugyanarról a gyanúsítottról van szó .

Utcai kamera felvételén látták meg a zsarolással, szemérem elleni erőszakkal is gyanúsított férfit Forrás: Police.hu

A személyes szabadság megsértésével, szeméremsértéssel és kifosztással gyanúsított támadót először június 24-én fogták el, a bíróság pedig gyorsított eljárásban másfél év börtönre ítélte, két évre felfüggesztve.

Orális szexet akart

A férfit azonban ez sem riasztotta vissza az újabb bűntényektől: szeptember 3-án este a csepeli Árpád utcában támadt rá egy 29 éves nőre.

A gyanúsított késsel kényszerítette volna orális szexre áldozatát.

A nő ehelyett a nála lévő 12 ezer forintot kínálta fel, amit a tettes elvett, de ezután sem mondott le a szexről. A sértettet csak egy arra járó férfi mentette ki szorult helyzetéből.

Megtévesztő kedvesség

A következő kísérletig már csak napokat várt a szexuális bűnöző: szeptember 9-én a csepeli Mars utcában rontott rá egy nőre.

A gyanúsított ezúttal azt hazudta, hogy hajléktalan,

és sikerült kikönyörögnie, hogy a sértett beengedje őt a lépcsőházba. A férfi akkor támadt, amikor segítője belépett lakásába – az ajótban utána ugrott, hajánál fogva földre rántotta a sikoltozó nőt, végül azonban elmenekült.

Elvették az étvágyát

A csepeli járőrök két nappal később fogták el a gyanúsítottat, aki éppen hamburgert majszolva sétált az utcán – az egyenruhásokat látva lélekszakadva menekülni kezdett, de így is elkapták.

A korábban felsorolt bűncselekmények mellett már magánlaksértéssel és könnyű testi sértéssel is gyanúsított 19 éves férfit előzetes letartóztatásba helyezték - derül ki a Zsaru magazin cikkéből.