Félbemaradt a drogbuli Mindszenten

2015.10.19. 07:21

Harmincnégy embert állítottak elő a rendőrök kábítószer birtoklása miatt egy mindszenti szórakozóhelyről szombat éjszaka. 

Kábítószer birtoklása gyanúja miatt harmincnégy embert állítottak elő a rendőrök egy mindszenti szórakozóhelyről. Szenti Szabolcs Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, hogy a szombat éjszaka szervezett rendezvényre a fiatalokat az egyik közösségi portálon toborozták.

A programról a nyomozók is értesültek, így az éjszaka több mint száz rendőr szakította félbe a rendezvényt, akik a szórakozóhely csaknem valamennyi helyiségében találtak kábítószert.

Az ingatlantulajdonos ellen is eljárás indult

A rendőrök tetten értek egy 18 éves felgyői férfit, aki a marihuánát tartalmazó paketteket árulta. Tőle több tízezer forintot foglaltak le és kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult ellenne eljárás. 

Büntetőeljárás indult az ingatlan tulajdonosa ellen is, a 61 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy kábítószert fogyasztó fiatalok rendelkezésére bocsátotta az ingatlant.

Az éjszaka 34 embert állítottak elő a rendezvényről, többségük ruházatából kábítószergyanús anyagokat foglaltak le. Ellenük kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK