Kisfiút találtak Miskolcon

eltűnt gyerek
Vágólapra másolva!
Egy három-négy év körüli kisgyereket találtak a járókelők hétfőn délután Miskolcon, de a rendőrség csak most közölte a hírt. A kisfiút a Stadion utca 61. szám előtt, az úton találták meg, egyelőre nem tudni, ki lehet, még senki sem jelentkezett érte.
Vágólapra másolva!

A gyermek három-négy év körüli, 97 centiméter magas, normál testalkatú. Haja rövid, szőkésbarna, és barna a szeme is. Arca ovális, orra egyenes, álla szögletes. Fülei enyhén elállóak, a lába 26-os. Oltási heg nincs rajta. Jobb alkarján régebben keletkezett horzsolásos sérülésből származó heg látható. Jobb szemének sarkában és jobb lapockáján apró anyajegy van.

A kisfiú keveset beszél, csak néhány szót szólt eddig. Úgy tudjuk, hogy "elhanyagolt" állapotban találtak rá.

Ruházata: piros, sárga és fekete színű „Fashion 2002” feliratú 13-as méretű pulóver. Világoskék-szürke színű, hosszú ujjú „Football Athletic Champions” feliratú póló. Fehér-szürke kockás, rövid ujjú ing. Sötétkék színű, narancssárga csíkos, "mackót ábrázoló" mintás, poláranyagú, cipzáras felső. Lila színű, fehér betéttel, oldalt fekete színnel "GABA" feliratú pamut melegítőnadrág. Fekete-szürke színű, 26-os méretű „Fenox” márkájú nyári gumis strandcipő. Sapkája fekete színű, kötött, elülső részére Miki egér feje van hímezve.

A rendőrség kéri, hogy aki tud valamit róla, illetve a hozzátartozóiról, jelentkezzen a Miskolci Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 107-es vagy 112-es központi segélyhívót.