Ötven gramm füvet és húsz extasy tablettát találtak a rendőrök egy kalocsai férfi autójában. A kábítószert a keceli bekötőút egyik parkolójában vásárolta.

Ötven gramm marihuannával és húsz darab extasy tablettával kaptak el a rendőrök egy kalocsai férfit. A hatóságok szerint 2013 nyara óta nem csak fogyasztotta, hanem kereskedetett is a szerekkel - írta közleményében a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

A 31 éves férfi november 6-án a keceli bekötőút egyik parkolójában hatvanezer forintért vásárolt egy ismeretlen személytől ötven gramm füvet és húsz darab extasy tablettát. Az eladó megkérte, hogy vigyen magával egy csomag speed-et is, és rakja le az M9-es körforgalom közelében egy tábla tövéhez.

A rendőrök a férfit Kalocsa külterületén igazoltatták és az autója jobb első ülésen megtalálták a marihuannát, a tablettákat, a ruhájából pedig közel 90 gramm speed került elő.  A nyomozók ezután a vádlott lakásán is házkutatást tartottak, ahol csekély mennyiségű „bélyeget", barna gyantaszerű anyagot, marihuannát és tablettákat találtak.

A férfit  kábítószer-kereskedelemmel és kábítószer birtoklással vádolják, jelenleg előzetes letartóztatásban van.