Balesetek miatt állt be fél Budapest

baleset, Kacsóh Pongrác úti felüljáró
Vágólapra másolva!
Több helyen is ütköztek az autók a fővárosban.
Vágólapra másolva!

Baleset miatt helyszínelnek az Árpád hídon Buda felé, az M3-as bevezető szakaszán a Szentmihályi úti felüljárón, az Árpád hídon Buda felé, illetve a Róbert Károly körúton is a Vágány utca közelében a Rákóczi híd irányában. Utóbbi helyszínen csak egy sáv járható. Emiatt a Vágány utcából, a Reitter Ferenc utcából, a Lehel utcából egyaránt nehéz kihajtani a körgyűrűre - írta a Budapesti Közlekedési Központ a közleményében.

Két autó ütközött a Kacsóh Pongrác úti felüljárón.

Buda felől teljesen beállt az Árpád híd és a Róbert Károly körút

- írta olvasónk, aki fotót is küldött az egyik összetört autóról.

Baleset a Kacsóh Pongrác úti felüljárón Forrás: Origo

Baleset miatt a Budafoki úton a Lágymányosi utcánál is útszűkület van. Egybefüggő a sor a Szent Gellért rakpart–Szabadság híd–Vámház körút útvonalon, ugyanígy a Csaba utcában is, valamint az Attila úton a Széll Kálmán tér felé.

Lelassult a forgalom a BAH-csomóponti felüljárón befelé, az Egér úton,

a Péterhegyi úton, a Bazsalikom utcában ugyancsak befelé, a Budakeszi út, a Hűvösvölgyi út befelé vezető oldalán, illetve tovább a Szilágyi Erzsébet fasoron.

Fennakadás van a Pesti alsó rakparton dél felé a Dráva utca és a Lánchíd között,

a Budafoki úton, a Szerémi úton, a Tétényi úton és a Fehérvári úton befelé, illetve a Bartók Béla úton és a Karinthy Frigyes úton a Móricz Zsigmond körtér irányában.

Sötétek a jelzőlámpák a XV. kerületi Fő út–Pozsony utcai csomópontban, emiatt fokozott elővigyázatosságra kéri a közlekedőket a BKK.