Ismét felgyújtott egy nyaralót a budaörsi rém

budaorsi rem, gyujtogato
Vágólapra másolva!
Megint lángokban állt egy nyaraló Budaörsön hétfőn. A tüzet a budaörsi rémmel hozzák összefüggésbe, aki másfél éve fogócskázik a hatóságokkal és eddig közel harminc nyaralót gyújthatott fel. Továbbra is keresik, egymillió forintot kaphat, aki tudja ki lehet az ismeretlen.
Vágólapra másolva!

Felgyújtottak egy nyaralót Budaörsön hétfő délután. A tüzet eloltották, senki nem sérült meg. A gyújtogatást egy ismeretlenhez kötik, aki közel harminc nyaralót gyújtott fel 2014. január 1. és 2015. október 5. között, és most egy kisebb szünet után visszatért.

A bűncselekmény-sorozat tavaly januárban kezdődött a budaörsi üdülőövezetben. A tűz a frankhegyi és a naphegyi bungalókat tizedeli: az elvadult, erdős-bokros területen hol itt, hol ott lobban lángra egy fa-, ritkábban téglaépület.

A tűzesetek eleinte szórványosan fordultak elő, nem is volt egyértelmű, hogy szándékosság állt mögöttük.

Játszhat a rendőrökkel

Magabiztosságát növelheti, hogy a hatóságok másfél év alatt sem akadtak nyomára. Hiába járőröznek rendőrök, közteresek, polgárőrök, sőt civil ruhás nyomozók is a frankhegyi csapásokon, a tettesnek eddig sikerült elkerülnie őket – sőt, úgy tűnik, hogy élvezi is az egyenruhásokkal folytatott fogócskát.

A rendőrség a képen látható férfit keresi és októberben félmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki tud róla valamit. Budaörs önkormányzata szintén félmillió forinttal járul hozzá a megtalálásához.

Ő lehet a budaörsi gyújtogató Forrás: Police.hu

Aki tud az ismeretlen tettes kilétéről, illetve a képen látható személyről, vagy bármilyen információval rendelkezik az üggyel kapcsolatban, jelentkezzen a Budaörsi Rendőrkapitányságon vagy hívja telefonon a 06-1-236-28-83-as számot, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.