A jövő héten sem látja majd a napot

Vágólapra másolva!
Borús, ködös idő lesz a jövő héten. Pénteken és szombaton lehet esély pár órás napsütésre.
Vágólapra másolva!

Hétfőn erősen felhős, párás, elsősorban a keleti tájakon egész nap tartósan ködös idő várható. Napközben bárhol lehet ködszitálás.

A Nyugat-Dunántúlon lesz a legnagyobb esély arra, hogy kora délután előbukkanjon a nap.

A légmozgás gyenge marad. Reggel 3, délután 7 fok körül alakul a hőmérséklet. Az utósok továbbra is rossz látási viszonyokra számíthatnak.

Kedden is túlnyomóan borult, ködös, ködfelhős idő lesz. Minimális az esély arra, hogy elvétve előbukkanjon a nap, szürke, hideg időre lehet számítani. A szél keletire fordul, de gyenge marad. Reggel 1, délután 5 fok körüli értékeket mérhetünk. Szürke, hideg idő lesz.

Hétvégén kisüthet a nap

Szerdán is marad a túlnyomóan felhős, párás, helyenként tartósan felhős idő; ráadásul a ködfelhőzet fölé esőfelhők is érkeznek, és néhol gyenge eső is kialakulhat. A hőmérséklet 6 fok körül várható.

Csütörtökön is folytatódik a borongós, párás időjárás. A dunántúli tájakon felszakadozhat a felhőzet, és rövid időre a nap is előbújhat.

Pénteken és szombaton a megélénkülő nyugati szél hatására máshol is fel-felszakadozhat a ködfelhőzet, és legalább kis időre kisüthet a nap. A hőmérséklet hétvégén is 6-7 fok körül alakul.