Véletlenül rákerült egy ibizai luxusbár imázsfilmjére egy Habony Árpádra nagyon hasonlító férfi. A Heart Ibiza éttermét a világ egyik legdrágábbjának tartják.

A 444.hu kitett egy olyan videót az oldalára, amin szerintük Habony Árpád látható. A felvétel egy ibizai szórakozóhelyen készült. A Heart a legfelkapottabb vendéglátóhelyek egyikének számít a világon milliárdos-, milliomos- és playboykörökben. A láthatóan jól szórakozó, Habonyra hasonlító férfi 1:28-tól, illetve 1:35-től látható a videón.

A felvételt a klub zárásakor, október 4-én készíthették, ekkor volt a klub zárópartija. Legalábbis erre a következtetésre jutottunk a Heart weboldalán. A Heart Ibiza október közepétől májusig van zárva. 

Mi nem tudtuk eldönteni, hogy valóban Habony Árpád látható-e a felvételen. Szavazzon! 

A Heart Ibizát főleg az elektronikus zene kedvelői látogatják. Spanyolország közismert séf testvérpárja, Ferran and Albert Adrià készítik - nem az átlag magyar pénztárcához mért - íncsiklandó falatokat. Az exkluzív szórakozóhelyen egy menü 80 euróba, azaz 25 ezer forintba kerül, derül ki a TripAdvisor utazási oldalról. Ez még azonban csak az alapár, akik a világhírű szakácsok ételkülönlegességeiből szeretnének falatozni, azoknak 150 euróval (közel 47 ezer forint) kell számolniuk.

A szervezők a Cirque du Soleil, a világ egyik leghíresebb cirkuszának leszerződtetésére sem sajnálták a pénzt, a nemzetközi csapat akrobatikus bemutatókkal kápráztatja el a nagyérdeműt.