A Jobbik a NAV-ot küldené Habonyhoz

Vágólapra másolva!
A Jobbik a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz fordult, hogy vizsgálják meg, Habony Árpád miből finanszírozza "luxus életvitelét és kiadásait", egyúttal felszólította a kormányt, hogy tisztázzák, milyen viszonyban van Habony Árpád Orbán Viktorral.
Vágólapra másolva!

Kivizsgáltatná a Jobbik a NAV-val Habony Árpád anyagi hátterét. Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő pénteki sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott,

Az ellenzéki párt képviselője utalt a Habony Árpádról, a napokban megjelent videóra, ami egy ibizai szórakozóhelyen készült. A Heart a legfelkapottabb vendéglátóhelyek egyikének számít a világon milliárdos-, milliomos- és playboykörökben.

A Jobbik reméli, hogy NAV komolyan veszi bejelentésüket, és megvizsgálják, miből él, egyúttal felszólította a kormányt, öntsön tiszta vizet a pohárba, tisztázzák, milyen viszonyban van Habony Árpád Orbán Viktorral,

igaz-e például, hogy az üzleti ügyeit is intézheti.

Hozzátette, a sajtóban megjelent információk alapján, hogy Habony, "aki a miniszterelnök főtanácsadójának nevezi magát", miből finanszírozza luxuskiadásait, rendelkezik-e munkaviszonnyal, illetve munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonnyal.