Elvitte, majd fiával szelfizett az apa

elrabolt fiával szelfizett
A rendőrség továbbra is keresi az elrabolt fiút, Varró Leon Bálintot
Vágólapra másolva!
Fotóval üzent a fiát erőszakkal elhurcoló férfi: szerinte megszabadította a gyereket.
Vágólapra másolva!

Free :) - csak ennyit írt fiával készített közös fotójához Facebook-oldalán Patrick Royer, aki kedden Szombathelyről engedély nélkül vitte el a gyereket, Varró Leon Bálintot.

A jelek alapján a férfi győztesnek érzi magát, és úgy tekint tettére, mintha megszabadította volna a kisfiút. A csütörtökön közzétett fotót a Nyugat.hu fedezte fel.

Leütötte az anyát

A férfi egy helyi óvoda előtt, anyja karjaiból tépte ki a fiút, lapértesülések szerint dulakodás közben úgy megütötte az asszonyt, hogy annak eltört az orra.

A rendőrség továbbra is keresi az elrabolt fiút, Varró Leon Bálintot Forrás: Facebook/Patrick Royer

A rendőrség az Origo kérdésére elmondta, hogy emberrablással nem gyanúsítják, ellenben súlyos testi sértés gyanúja miatt az ügyészség európai elfogatóparancsot adott ki a férfi ellen.

Az autó előkerült

A férfi valószínűleg bérelt autóval hurcolta el a fiút, amit péntek reggel megtaláltak egy szombathelyi lakótelep parkolójában.

Ha látta, hívja

A rendőrség azt kéri, hogy akinek van információja a kétéves Varró Leon Bálint, illetve Patrick Royer tartózkodási helyéről, az hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú" ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.